Dankzij een personal branding traject van Jildou Oostenbrug heb ik mijn personal brand helder onder woorden. Mijn naam is Helen Sumter. Ik ben een creatief verbinder. SumPro is mijn bedrijf. En dankzij Bureau Bold en Maartje Oome is www.sumpro.nl mijn website.

Ik help culturele organisaties, non-profitorganisaties en overheden om aansluiting te vinden bij hun doelgroep. Ik vind raakvlakken en maak verbindingen tussen organisaties en de taal, de belevingswereld en de behoeften van de doelgroep.

Uit ervaring weet ik dat mijn veelzijdigheid, mijn kwaliteiten en diversiteit evenals mijn aanstekelijke enthousiasme het beste tot hun recht komen in een persoonlijke kennismaking. Vooruitlopend op z’on gesprek laat ik de wereld in deze blog weten hoe ik mensen en organisaties creatief verbind. Namelijk door:

  • creatieve ideeeen te bedenken voor actuele projecten en activiteiten. Voorbeelden van projecten.
  • ideeen moeiteloos om te zetten in concrete projectplannen met de juiste¬†financiele onderbouwing;
  • onverwachte samenwerkinspartners te identificeren en aan elkaar te koppelen;
  • succesvol fondsen en sponsoren te werven voor projecten en evenementen;
  • gepersonaliseerde communicatie kleine ( 15 pers.) en grote (2000 pers.) groepen mensen te enthousiasmeren voor bijeenkomsten, workshops en evenementen;
  • mijn brede en diverse netwerk in te zetten;
  • mijn¬† kennis en ervaring als researcher, sociaal wetenschapper en communicatiemedewerker aan te boren.

 

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijke kennismaking of vraag meer informatie op.